Vacancies

VACATURE

Maritiem | IT | Windows | NavVision | Black Box | Hardware Configure | Support

Siri Marine is een klein en innovatief bedrijf dat voor opdrachtgevers uit de MARITIEME industrie beweging meet. Met behulp van speciaal ontwikkelde software, vindt ondersteuning plaats voor het nemen van de juiste beslissingen op het gebied van bijvoorbeeld bergingen, weersafhankelijk sjorren en brandstofbesparing. Siri Marine wil haar positie versterken en uitbreiden. Daarom zijn wij op zoek naar een

Junior Software Support Engineer M/V

Wat neem je mee?

Een heleboel enthousiasme en algemene kennis op het gebied van hard – en software. Voldoende kennis van Windows. Kennis van de systematiek van Hardware Configure software om onze apparatuur gereed te maken conform de eisen van onze opdrachtgevers, strekt tot aanbeveling. Dat geldt ook voor ervaring met (programmeren in) C en C#. Een gezonde portie nieuwsgierigheid naar onze producten en markt. Aantoonbare ervaring met software systemen/in IT/netwerken. Denken en werken op hbo-niveau is verkregen door opleiding of werkervaring.

Wat bieden wij?

Als je de deur van Siri Marine opent tref je een klein en enthousiast team. Techniek speelt de hoofdrol. Overal tref je kabels, sensoren etc. Je krijgt na een gedegen inwerkperiode de vrijheid je werk zelf in te richten (uiteraard met inachtneming van afgesproken doelen) maar ook te ontwikkelen. Ruimte is er zeker voor goede ideeën!

Interesse?

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je brief met CV naar hrm@sirimarine.nl.
Als je meer informatie wilt kun je bellen naar 0596 – 620997 en vraag naar Theo Brouwer.

Tot slot

Het betreft een aanstelling voor 24 tot 32 uur met mogelijkheid tot uitbreiding van uren.

(Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.)

VACATURE

Maritiem | Reporting | NavVision | Black Box | Hardware Configure | Support

Siri Marine is een klein en innovatief bedrijf dat voor opdrachtgevers uit de MARITIEME industrie beweging meet. Met behulp van speciaal ontwikkelde software, vindt ondersteuning plaats voor het nemen van de juiste beslissingen op het gebied van bijvoorbeeld bergingen, weersafhankelijk sjorren en brandstofbesparing. Siri Marine wil haar positie versterken en uitbreiden. Daarom zijn wij op zoek naar een

Junior Project Engineer M/V

Wat neem je mee?

Een heleboel enthousiasme en gedegen algemene kennis op het gebied van computers en IT. Goede kennis van programma’s als bijvoorbeeld Windows en MS Office.

Een gezonde portie nieuwsgierigheid naar onze producten en markt. U heeft affiniteit of ervaring met project management én de maritieme sector. Als u technisch inzicht heeft is dat zeer welkom. Dataverwerking en analyse behoort tot de werkzaamheden.

Denken en werken op hbo-niveau is verkregen door opleiding of werkervaring. Het hebben van een rijbewijs (B) is een must omdat u op gezette tijden zult reizen.

Wat bieden wij?

Als je de deur van Siri Marine opent tref je een klein en enthousiast team. Techniek speelt de hoofdrol. Overal tref je kabels, sensoren etc. Je krijgt na een gedegen inwerkperiode de vrijheid je werk zelf in te richten (uiteraard met inachtneming van afgesproken doelen) maar ook te ontwikkelen. Ruimte is er zeker voor goede ideeën!

Interesse?

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je brief met CV naar hrm@sirimarine.nl.
Als je meer informatie wilt kun je bellen naar 0596 – 620997 en vraag naar Theo Brouwer.

Tot slot

Het betreft een fulltime aanstelling.

(Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.)

Want to know more?